navisl
|
03.05.2015 15:19 -
Re: demontá kolenního airbagu
|
|

|
jruze napsal(a): No proel návody??, jsou na C5I ?? mám C5II tak se napřed zeptám - jsem tu já , Jumep a dalí kteří si myslím reagují a dotazy docela rychle a osobně si myslím e dalí problémy jetě příjdou. Z Varů mi sem jezdí vic aut (a i z větí dálky) jak ke mně tak k Jumepovi a jsem přesvědčenej e si nikdo na nae sluby a ceny nestěoval - myslím e u teď jsi prodělal.(obávám se e ten com bude dost těké rozchodit a e to sám doma nedá) , dalí problém tě čeká s klapkama.(a nevím který konektor ti neel rozpojit ?)  hodně těstí. 
O stínostech nemůe být ani řeč, to je ve v pohodě. Jak se můu ptát, kdy nevím na co, je to vechno za běhu. Konektor posílám v příloze na obrázku. Slimáka nějak zkusím poskládat, ale a při kompletaci. Teď nevím jak sundat spínací skříňku je tam nějaký nýt či co, měl tam být podle návodu roub. Zatím jsem neodvrtával ani jeden nýt, podle mne připadají v úvahu jen dva a to u potrubí do odkládací schránky, druhý obrázek. Pak jetě nevím jak odpojím výkové repráky a airbag spolujezdce. Vechno jinak mám snad sundaný a odpojený. |
| |
| |