jruze
|
02.05.2015 00:19 -
Re: Výměna oleje - automatická převodovka AM6 / C5 III
|
|

|
Hanz 397 napsal(a): Úplně normálně tím,e to auto na čtyřku jede něco přes kilo (nevím teď kolik přesně) a víc se s ním prostě v tu danou dobu nejezdí...
Zkus sednout do automatu,dát D a plnej kotel-auto vyrazí,1-něco přes 4000, 2-něco přes 4000,3-něco přes 4000,4-něco přes 4000 a má tam třeba 130 a dá nohu z plynu...5,6.
Tohle udělej třeba 10x za sebou a ta převodovka to začne dělat sama,protoe se to prostě "naučí"...
Samozřejmě tím nechci říct,e to nemůe být čímkoliv jiným-tohle,co jsem psal,je jen jedna z moností.
A jetě:nechytejte mě nikdo za čísla-je to ve jen jako příklad 
No nevím - já jezdím třeba týden a kdy mi AP nestihne zařadit víc ne 4. nebo 5. a po týdnu jedu na dálnici (kdy tomu naloím 150-170Km/h) málokdy mi přeřadí nad 3200ot a kdy mu opravdu naloím tak zařadí (tuím) ve 130Km/h estku ale mne pořád jetě baví výkon a zrychlení biturba a tak s ním tak jezdím a za celejch 3000Km co jsem s ním najezdil jsem nezaznamenal e by nechtěla řadit vech 6. kvaltů pokud tedy přesáhne při plném rychlost +- 130Km/h co na do 1.Km vzdálenostech (max rovinka 300m,vesnice,nebo kruháč u nájezdu) delí vzdálenosti tu nejsou ne potom dálnice v poměru 10% dalnice 90% obec a i kdy nemám problém rychlost obec(radar) tak takové ho...do nejsem abych lítal po obci nad 100.
biturbo 120Kw řadilo také o něco ve větích otáčkách - jednotka musí poznat e má motor dostatečný výkon pro dalí rych. stupeň - pokud si to přebere jako nedostatečný výkon drí nií stupeň. |
| |
| |