Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Provozní náklady / C5 III (X7)
bluemotion
23.04.2015 10:38 - Re: Provozní náklady / C5 III (X7)
99
Ja myslim ze provozni naklady nejde specifikovat, nekdo do toho lije jen naftu či benzin a olej na 30 tisic a sevsim jede nadoraz a nekdo meni kotouce jen proto ze trochu orezly a nejsou hezke k tem krasnym 18" kolum jako treba ja olej max 15 tisic a to jezdim dalky tak to vychazi tak co dva mesice..jinak mam uz druhou X7 a s podvozkem jsem zatim nikdy nic nedelal protoze nebylo treba..ja v tomto aute nevidim nic nakladnejsiho jak v jinych autech...takove pododli a vykon a jezdit okolo 6 litru to se neda s jinyma autama vubec srovnavat...Uzavrel bych to tim ze kdyz se tomu klukovi X7 libi at do ni urcite jde a kdyz ji chce az za rok tak se tu jeste dozvi veci az az
Jo a s tou historii je to skoda ze to neni u Citroenu tak pruhledne jako treba u koncernu, servisni prohlidky se malokdy zadavaji do systemu, takze vicemene jen zarucni opravy..a kdyz se nic nepodela, nemas zaznamy zadne, historii v jednotce ti vymazou i v citroenu, na 2.0 HDI 120kw je dostupny novy soft ktery mi prehravali v citroenu kdyz mi resili klapku sani, tak ji mam taky cistou, podle toho se asi neporidis..

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator