jruze
|
22.04.2015 23:22 -
Re: Zraz 2015 - Kremnicke vrchy
|
|

|
Já jsem jel v Chorvatsku také na několik vejletů a to i několik set Km a s rodinou - úmyslně přes hory , zpět po pobřeí (asi něco podobného) ,ale tam jsme byli vichni ,,účastníci" , ale na sraz jedu za lidma se kterými si chci povídat. Pokud jedu na dovču,výlet tak jsme vichni v autě a můem si povídat,zastavit kde chceme a dojít se vykoupat,najíst atd.. prostě trávím čas s celou společností se kterou tam jsem - na sraz jedu za lidma - pokud by ta společnost měla být pohromadě abychom mohli probírat ve a bavit se ?? to bychom potřebovali alespoň dva autobusy. před časem to na srazech fungovalo jinak a myslím e byla i větí účast(jinak samo velká poklona za přípravu takového programu - je to náročné na čas,peníze atd.. ale není to na jednu stranu zbytečné? nebyl by lepí program v místě srazu , pokec o problémech kolem aut , nezjitná pomoc zdarma,víc času na společnou zábavu atd. teď to řeknu asi blbě ale podle mne je dost lidí ktaří nejedou jen proto e je to daleko,jsou tam dalí výdaje za PHM atd.. - je tu dost lidí kteří si nemohou(nebo jim sáhne do rodiného rozpočtu) dovolit výdaje navíc a dobře si spočítají e třeba dalích 200Km je bude stát dalích 600,- Mně sice nejde o peníze(nejsem milionář ale tak patně na tom zase nejsem) ale kdy to spočítám tak za ten víkend bych najel to co na dovču do Chorvatska , ale tam jedu na deset dnů a na sraz na pokec na několik neurčitých hodin pokud vichni nepujdou hned po návratu spát. |
| |
| |