johnny.m
|
20.04.2015 16:05 -
Re: Provozní náklady / C5 III (X7)
|
|

|
Fujitsu napsal(a): Koukám, e mě pořád jenom straíte  . Naopak bych spí na Citroen foru čekal, e mi ji nebudete rozmlouvat, ale budi, upřímnost někdy hold bolí.
Pozor, 250k je se vím vudy, take pořizovačka kolem 200k v zahraničí + dovoz + prvotní servis atd. Samozřejmě pokud bude nějaký super kousek o dvacku draí, tak si to asi rozmyslím, ale nerad bych do toho dával víc.
No a nezlobte se na mě, ale kupovat ojetinu za 250k a jetě počítat, e do ní dalích 100k vrazím, to je troku moc i na moji fantazii. Samozřejmě kdy ta situace nastane, bude se muset vyřeit, ale počítat s tím dopředu, to bych si asi nikdy nekoupil nic.
A co mám proti C5 II? Koncepčně je to auto z roku kolem 2000, tedy 15 let staré, zadek je vyloeně ..... karedej a vnitřek zastaralej. Interiérem bych si tedy moc nepomohl od současného vozítka. Ale chápu, e kadý má své priority. Dalí otázkou je bezpečnost - pasivní. Auto nekupuju na rok ani na dva, ale chci aby mi minimálně 5 a více let vydrelo.
ojetina za 250k - to auto stálo nový klidně přes milion a ty jsi na 1/4 ceny. Křivka poklesu ceny je samozřejmě jinde ne třeba u VW/koda, ale pořád to má dost najeto, atd. Musí počítat s tím, e se tam něco, bohuel, můe vysypat.
Já bych se ale X7 vyůbec nebál - to si pak opravdu nemůe nic koupit. Vzduchové podvozky MB/Audi atd. jsou stále daleko víc poruchové ne nae hydraulika . Já si X7 nekoupil z jednoho jediného důvodu - C5 II je větí stěhovák.
Na druhou stranu nesouhlasím s úrovní pasivní bezpečnosti, C5 II dopadla velmi dobře v euro NCAP crash testech, pasivní bezpečnost je u ní na velmi dobré úrovni. A má asistent brzd (BAS) - kdy prudce selápne, tak jetě sama zvýí tlak, první kolenní airbag v Evropě, hlavové airbagy, sériové ESP, atd... 2004 vs. 2008 - 36 vs. 35 bodů u čelního nárazu. Jsou prostě velmi podobné, co se týče bezpečnosti. Ale tady zase hrajou roky. Těké vybírání... |
| |
| |