jruze
|
20.04.2015 08:41 -
Re: Provozní náklady / C5 III (X7)
|
|

|
Fujitsu napsal(a): jruze: z tvého příspěvku jsem moc nevycítil lásku k nové generaci C5. Nicméně ve není jenom o servisu, je to předevím o jedění, ikdy chápu, e pokud někdo nalítá 5k km měsíčně a někdo 5k km ročně, bude ten servis 10x častějí.
Mě to ale neodradilo, auto vybírám také kvůli vzhledu a C5 II se mi prostě nelíbí. Ročně najedu soukr cca 10k km a tak si myslím, e pokud 1x vyměním nějaké to rameno během 5ti let, tak to asi přeiju. Co se týká elektroniky, tak bývají některé opravy drahé, to je pravda. Lze obecně říci, e je elektronika na C5 III poruchová? Co nejčastěji odchází, nebo s čím jste se setkali a v jakých cenách?
Jinak díky jumep za info ohledně údrby. Patřím mezi ty, kteří auto hýčkají a chtějí na něm mít vechno v cajku. V jakém km náběhu se dělají rozvody na 2.0 HDI a kolik cca stojí výměna - komplet? Z hlediska hydra není potřeba nějaká výměna něčeho v nějakém náběhu km? Olej se mění jak často? Co nějaké pístnice, těsnění, ...? Moná se ptám zbytečně moc podrobně, tak snad to neva 
Já nikoho neodrazuji a i mně se líbí - ptal si se a já odpověděl. Pochopil jsem e se má jednat o starí auto tak jsem napsal jaké by mohli být počáteční náklady uvedení auta do pěkného a funkčního stavu(a ty jsou prostě podstatně vyí ne u C5 II) proto jsem psal e jí zatím nechci. Jinak větina údrby je stejná - rozvody po koupy a potom 190000Km , olej 20000Km , LDS +- 1000,-, klima pokud se bude jednat o 4.-5.let staré auto tak pomalu přemejlet o novém ,,chladiči". Tyto zásahy jsou v podstatě stejně nákladné u vech C5 I , II , III. |
| |
| |