Koník
|
19.04.2015 15:40 -
Re: Pylový - kabinový filtr
|
|

|
Tak filtr vyměněn úplně bez problémů. Lámání, těké ohýbání a podobné obtíe se nekonaly. Filtr el neskutečně lehce ven a dovnitř el Champion taky bez obtíí. Třeba díky automatu a jiným pedálům tam jde lépe, ne u manuálu. Byl tam nějaký Meyle. Sice byl měkčí ale o půl cm na délku kratí ne ten Champion, co jsem tam dával. Take pochybuji, e se tam konala nějaká pylová, či prachová filtrace. Champion jsem zastrčil a nadoraz a konec byl přesně k okraji, kde na něj zatlačilo lehce víko. Take by měl být po obvodu těsný. Jinak koupený Champion váí 209g.
Mám jetě takový malý dotaz ... to víko drelo jen na plastovém západce(jazýčku), bez ádného jitění roubem, viz. příloha. Přitom tam očko v tom víku a díra na roub je. Má to být jetě přiroubováno ? ta západka nedrí nijak extra. Jestli ano jaký roub tam patří ? Děkuji. Kdy za to trochu více potáhnu, tak to otevřu.
jumep napsal(a): v rychlosti u prveho cloveka bez zlavy .link.
Ze zásady nenakupuji u prvního e-shopu co se mi namane, jen proto, e je nejlevnějí. Na Heuréce by měl mít alespoň přes 2000 recenzí, abych s klidem koupil. A tyto obchody u mají ten filtr drachí. Jinak tvůj link ... 356Kč + 126Kč potovné, které mi naúčtují vydá cenu 482Kč + riziko e příjde pokozený, nebo jiný problém. Take stále o 86Kč jsem já v AutoKelly níe. Nekoupil jsem zrovna ten nejlevnějí ... z pro mne dostupných jsem nejlevnějí Starline za 314Kč obeel. Champion jsem vzal jako letitou značku, tak uvidím. No a kvalitu v propustnosti ukáe a čas. |
| |
| |