johnny.m
|
18.04.2015 18:48 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
|

|
2radar: Prosím, netahej sem osobní rovinu.
Zpět k tématu - to, e mi někdo brání v jízdě, mi vadí. Pokud má problém, tak a si zavolá policajty a napráí mě. Rád to s nimi vyřeím dle platné legislativy. Uvidíme kdo páchá horí skutek - zda já pomalou jízdou v odstavném pruhu k odbočovacímu kdy v pravém jedou vichni rovně, nebo dotyčný řidič, který mi brání v jízdě.
A e je jruze řidič, který se s ničím nepáře, tady víme vichni. A taky k tomu má sociální a ekonomickou motivaci - kdy jezdím já na sluební cesty a přijedu někam pozdě, tak se větinou houby stane, posuneme jednání, protoe jsem zaměstnanec. Chybí mi tedy motivace. Ale jruzi stojí práce na dílně kdy tam není, protoe je ivnostník - tedy NEMÁ příjem. A podle toho se chová.
Situace, kdy mi někdo brání v jízdě tímto způsobem svědčí nejen o jeho duevní nevyrovnanosti, ale i o jeho úsudku - nikdy neví, jaký je důvod mého "patného" počínání. e 90% případů je bezdůvodných si můeme myslet, ale co těch 10%? Vezme si na triko něčí zdravotní stav? O tom, e spálím méně nafty, o ekonomickém přínosu, míře společenské nebezpečnosti obou skutků atd., to tady u nebudu rozebírat, to by bylo na dlouho. |
| |
| |