63zdenda
|
17.04.2015 07:48 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
|

|
TomasT napsal(a): Při souběné jízdě umoní řidiči vozidel jedoucích v průběném pruhu řidičům vozidel do tohoto pruhu přejídějících z pruhu, který přestal být průběným, vjet tak, aby se vozidla jedoucí v průběném pruhu a vozidla do něho přejídějící mohla řadit střídavě po jednom do jízdního proudu průběného pruhu."
.link.
Jsem rád, e jsi dal sem ten link, potvrzuje to přesně to co jsem celou dobu psal, pokud má zip fungovat, musí se dodret pravidla, pak funguje dobře a zrychluje to bezpečnost a plynulost provozu, pokud se pravidla nedodrí, má to přesně opačný efekt, je to v lidech, v jejich znalostech a dodrování. Stejné jak jsem psal o přednosti zprava na parkovitích u obchoďáků, nejsou tam značky a lidé si myslí, kdy jedou rovně, mají přednost, mnohokrát jsem stál na brzdách i kdy jsem měl přednost já, jetě kroutili hlavou, jak je moné, e jim tam vjídím, proto bych souhlasil pro kolení řidičů, kteří na kolení chodit nemusí, určitě by na silnicích bylo znát určité zlepení v chování a dodrování pravidel, to se samozřejmě netýká řidičů, kteří na to kalou, ty nedostanou rozum nikdy. |
| |
| |