Jetik
|
15.04.2015 21:11 -
Re: Senzory tlaku v pneu
|
|

|
Jetik napsal(a): BlueSeven napsal(a): Já nevím, jak si to přehodí, ale přehodí. Asi pozná ze kterého místa se čidlo hlásí. Kdy ty kola přehodí, tak se to asi po minutě jízdy načte na správném místě. Můe to zkusit otestovat a zkontrolovat přes diag 
No ja musím s žútosou kontatova, e sa automaticky neprehodia. Na mojej C5 III 2.0Hdi exclusive z roku 2009 som práve prezul a predná žavá sa hlási vzadu vžavo. Ostatné 3 sa nehlásia vôbec (skúal som to postupným vypustením tlaku a na 1,7 a nič. V diabox píe, e vpravo vpredu je tlak 2,0 (hoci v skutočnosti 2,4) a ostatné tri vedie ako nedefinované. Skúsim porozmýža čo s tým ete predtým ako sa pôjdem vyreva do servisu, pretoe doteraz na to ahali len oni a minulé leto to dokonca vypli, lebo mi tam stále niečo hlásilo. Teraz som to len zapol a stav je ako píem.
Take vetko je inak. Dnes som si naiel trochu času a znovu to napojil na Diagbox. Kouha jedna, načítal správne vetky tyri snímače aj s tlakom, teplotou a hlákou normálneho tlaku. Rovnako správne reagovali aj hlásenia na palubnej doske a čuduj sa svete, sedeli aj pozície kolies podža pozičného obrázku na palubnej doske aj v Diagboxe a keď som na konkrétnom kolese odpustil tlak na 1,9 ("podhustenie") a aj na 1,6 ("pichnuté") ukazovala palubka správne pozíciu skúaného kolesa. Take neviem čo "delali soudruzi z DDR patne", ale vetko je v poriadku. Ak som len nemal viac astia ako rozumu, tak si auto vie zisti na ktorom kolese je ktorý snímač. Naposledy keď som odpustil na Pź tlak, ukázalo mi na palubke pokles tlaku na Zź a kolesá som memenil. |
| |
| |