jacking
|
26.01.2015 18:18 -
Re: Problémy s topením v C5 III
|
|

|
Zdravím, pročetl jsem skoro celou diskuzi na problém klapek!!! ale nikde jsem nenarazil zdali problem přetrval i do třetí generace C5. Před měsicem jsem koupil novou ce-petečku a nechce se jí moc topit
Předem se omlouvam za nečinost, ale problem s topením jsem řeil a tento víkend. Pro spravnou diagnozu problemu jsem nemusel chodit vubec daleko.Soused je mechanik, tak auto napojil na diagnostiku od BOSCHE otestoval funkčnost klapek,čidel a veho ostatního co ho napodlo.Diagnostika hlasila vechno Ok. Jedina monost podle něho byla ucpaný radiator topení,a to se i nakonec potvrdilo.Radiator proplachl vodou a vyfoukal vztlačeným vzduchem aby se zbavil fridexu uvnitř.Napustili rozpoutěč vodního kamene nechal cca 20 min pusobyt a potom propalchl vodou a znovu vyfoukal vzduchem(celi proces opakoval 3x) a nakonec samozdřejmě dopustili chladicí kapalinu.Auto začolo bez problemu topit!! Podle jeho názoru tam nějaký dobrák musel někdy pomíchat dva ruzné Fridexy dohromady.Zavěrem chci řict, e to nedělal poprvé a vdy se mu to osvědčilo!!!určitě lepí jak měnit noví radiator. |
| |
| |