Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
Bllizzard
24.01.2015 23:05 - Re: Koupě Citroenu C5
99
AR1 napsal(a):
Tak pánové, loučím se. Zázrak se nekoná, do Francouze nejdu. Bohužel reálně o nic nich nevím, PAtaMAt mi napsal, že nemá čas (chápu) a si zajedu do C servisu. Auto potřebuju denně do práce, takže na dvorku parkuje tříletý Superb v plné výbavě. Srdíčkem mě to trochu mrzí, ale nemůžu takovou sumu (cca 400k) risknout do auta, který totálně neznám. Přeji vám hodně spokojenosti s C5 a jestli se mi bude dařit, tak tuto volbu v reálné době třeba ještě jednou zopakuji.

Je jasné, že člověk auto koupí, protože ho potřebuje. Ale kdybych to měl brát jako Ty, tak si nikdy žádný koupit nemůžu. Základní věci vím, ale do podrobností nikdy neproniknu, to vím. Možná se tím teď u mnoha uživatelů odkopu, ale je to prostě tak. Auto si koupím, protože ho chci, protože se mi líbí a mám potřebu se někam dopravovat. Já jsem uživatel, tudíž ho užívám a na servis ho svěřím někomu, kdo tomu rozumí a ví co a jak. A samozřejmě ho za to odměním. Nepořizuji si to auto kvůli tomu, abych ho uměl do šroubku rozložit a složit.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator