Bllizzard
|
24.01.2015 23:05 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
AR1 napsal(a): Tak pánové, loučím se. Zázrak se nekoná, do Francouze nejdu. Bohuel reálně o nic nich nevím, PAtaMAt mi napsal, e nemá čas (chápu) a si zajedu do C servisu. Auto potřebuju denně do práce, take na dvorku parkuje tříletý Superb v plné výbavě. Srdíčkem mě to trochu mrzí, ale nemůu takovou sumu (cca 400k) risknout do auta, který totálně neznám. Přeji vám hodně spokojenosti s C5 a jestli se mi bude dařit, tak tuto volbu v reálné době třeba jetě jednou zopakuji.
Je jasné, e člověk auto koupí, protoe ho potřebuje. Ale kdybych to měl brát jako Ty, tak si nikdy ádný koupit nemůu. Základní věci vím, ale do podrobností nikdy neproniknu, to vím. Moná se tím teď u mnoha uivatelů odkopu, ale je to prostě tak. Auto si koupím, protoe ho chci, protoe se mi líbí a mám potřebu se někam dopravovat. Já jsem uivatel, tudí ho uívám a na servis ho svěřím někomu, kdo tomu rozumí a ví co a jak. A samozřejmě ho za to odměním. Nepořizuji si to auto kvůli tomu, abych ho uměl do roubku rozloit a sloit. |
| |
| |