NMC
|
23.01.2015 20:22 -
Re: Neoriginální autorádio do C5 I
|
|

|
jubileus napsal(a): Zdravím ve spolek 
Chlapi, nevím, jestli to tu u bylo ale četl jsem na tomto vlákně dost. Potřebuji rychle zjistit JESTLI:
-to napětí, co se objevuje (i bez klíčku v ISO konektoru- napájejícím )je pouitelné pro zálohování paměti rádia, protoe, kdy jsem to dnes zkouel (odcviknul jsem jeden drát, co se mi nehodil(rádio po tom pinu má napájení antény(blbost ale raději jsem nechtěl toto spojit). jiný piny moje nové rádio nemá osazeno.SENCOR 5044MR- USB, SD,CD,radio 4x40W bohatě vybudí původní repro. Radio za 1200 a vechno umí. ALE stalo se , e původní napájecí konektor (napájení)se po chvíli vypíná. Asi bezpečnostní nějaká funkce origo rádia - nebo co- tuím aborouty.
ALE NA TOTO SE PTÁM: jestli je kromě -pólu něco z původního napájecího konektoru pouitelný.
Anebo to raději nadrátovat znovu-od někud. Díky moc za INFO ale spěchá to. To auto je fakt divný.   
Take jsi odloil origo a pořídil (jako mnoho jiných) neorigo...
To co hledá, se řeilo zde:
.link.
Ve stručnosti - neoriginální rádio nelze přímo napojit na ISO konektory C5 I. Potřebuje alespoň drátěnou redukci - viz uvedený link. Vzhledem k tomu, e Tebou uvedené rádio nemá vstup ovládání od volantu, asi nebude pořizovat adaptér typu Connects2 (ten by ti v Tvém případě zajistil pouze vypnutí rádia s vypnutím zapalování). V případě potřeby napi SZ a nafotím Ti funkční drátovou propojku. |
| |
| |