Petorix
|
15.01.2015 11:45 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Tak je to lákavé v AAA, 24 mesiacov garancie na mechanický stav auta, auto privezú zadarmo na najbliiu pobočku,7 dní na výmenu auta bez otázok, 1500 hotovos na ruku, prekonajú hociktorú banku keď sa kupuje na úver a teraz aj sada zimných pneumatík zadarmo.... tak nezoberto od nich
realita: je tam 24 mesiacov garancia, ale len nato čo pri kúpe auta nebolo v zmluve napísané a keď som kupoval auto tak som bol aj u nich, na 4. autách čo som doma vybral keď mi prečítali vetky závady tak hneď ma preiel chu aj i. Oni jednoducho tam zapíú úplne vetko aj tú najmeniu, ete aj to e napr. je oúchaní volant a tým pádom u nemôe reklamova. Pravdae 80% chýb boli hlúposti, které človeku nevadia pri kúpe ojazdeného auta, len to e keď to vetko prečítá tak zobere chu kúpi to auto.
A úver na auto ani nehovorím, auto v hotovosti u nich 4500 , keď mi to vypočítali na splátky tak povedali len e kolko budem mesačne plati, rýchlo som to zrátal a vylo mi okolo 9000 . A ete sa čudovali e prečo to nechcem. A keď som nechcel tak priiel vedúcí, potom vedúcí vedúcého, potom dalí ako a nakonec u aj riadiel pobočky. Kadý pustil 500 ale aj tak posledné bolo okolo 7500. To u skoro som sa musel pobi s nimi aby som mohol odís.
Moje skúsenosti s AAA. |
| |
| |