Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
johnny.m
14.01.2015 20:41 - Re: Koupě Citroenu C5
99
Mikra napsal(a):
Já mám biturbo o rok starší a mám stejně kilometrů. Poctivě. Výbavu to má dobrou, malinko uknutý LZ dveře, interier čistej jak od Němců ... Když ti to prověří někdo znalý s diagnostikou, tak nevidím problém. A kdyby se povedlo na něco ještě ukecat slevu, tak to nevypadá zle.

Mikra: Vyjímka potvrzuje pravidlo, nikde nepíšu že to není možný, ale většina aut je bohužel jak jsem psal výše.

spacekj: Pokud se chceš povozit v lepší výbavě se supr motorem, jeď ji skouknout. Bude tě to stát celý den, benzín a někoho s diag. To není tolik, pokud chceš opravdu měnit.

Pokud chceš měnit jen kvůli km, nech si od někoho šikovného prolézt auto a zkusit odhadnout, kolik tě bude stát servis v blízké budoucnosti. Vím že se to odhaduje velmi těžko, ale i to může být další závaží na pomyslných vahách rozhodování. Pokud tě jistě nečeká nic zásadního, tak na tom může tvoje auto být líp než to, které koupíš.

Když jsme čekali rodinu, řešil jsem zda vyměnit třídvéřák za něco většího. Peníze tehdy byly jen ty, co bych dostal za moje auto. Radši jsme rok přežili v kupátku a teď jsem koupil auto novější, větší a lépe vybavené. A kupátko jsem si nechal taky.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator