johnny.m
|
14.01.2015 20:41 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Mikra napsal(a): Já mám biturbo o rok starí a mám stejně kilometrů. Poctivě. Výbavu to má dobrou, malinko uknutý LZ dveře, interier čistej jak od Němců  ... Kdy ti to prověří někdo znalý s diagnostikou, tak nevidím problém. A kdyby se povedlo na něco jetě ukecat slevu, tak to nevypadá zle.
Mikra: Vyjímka potvrzuje pravidlo, nikde nepíu e to není moný, ale větina aut je bohuel jak jsem psal výe.
spacekj: Pokud se chce povozit v lepí výbavě se supr motorem, jeď ji skouknout. Bude tě to stát celý den, benzín a někoho s diag. To není tolik, pokud chce opravdu měnit.
Pokud chce měnit jen kvůli km, nech si od někoho ikovného prolézt auto a zkusit odhadnout, kolik tě bude stát servis v blízké budoucnosti. Vím e se to odhaduje velmi těko, ale i to můe být dalí závaí na pomyslných vahách rozhodování. Pokud tě jistě nečeká nic zásadního, tak na tom můe tvoje auto být líp ne to, které koupí.
Kdy jsme čekali rodinu, řeil jsem zda vyměnit třídvéřák za něco větího. Peníze tehdy byly jen ty, co bych dostal za moje auto. Radi jsme rok přeili v kupátku a teď jsem koupil auto novějí, větí a lépe vybavené. A kupátko jsem si nechal taky. |
| |
| |