HELLMUT
|
27.12.2014 22:03 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Lulina napsal(a): Bazarům s exotickými jmény v názvu a těm, kde mluví rumunsky, arabsky, rusky a polsky se hodlám vyhnout  , ale z5 k tématu, nevíte někdo, co značí německá SPZ s červenou barvou písmen a číslic?
To ti těch bazaru moc nezbyde 
Já Xanti koupil 2006 v Hannoveru od nějakého araba . Tenkrát mi zařídil ty červené značky. Auto jezdí do dnes bez větích problémů, u s ní mám najeto 160 000 celkem má 320 000. A to jsem jí ani nějak nezkoumal. e měla vařený pant dveří jsem zjistil a doma. Stejně to dodnes nechápu e tam jsou tak velké rozdíly v cenách. Běně jsou tam auta jednou tak drahé ne jiné. Rozdíl v nich nevidím. Můj mazlíček stal například 5500.- a viděl jsem stejné za 10 000.-
Trochu ty handlery podezřívám e dávají do kupy nějaké bouračky ,e to koupí za babku od někoho kdo dostal peníze od pojiovny a pak na tom vydělají. Ta Xantia moná nějakou ránu dostala.Ale na druhou stranu mi nepřijde e by to nějak vadilo. Rez ve předu ádná,jen na běných místech, nikam to netáhne,prostě pohoda. Za těch 2500. Eur udělala mraky práce a dělá pořád.
Na C5 jsem za dva roky co ji mám na nic nepřiel. Pořád mi vrtá hlavou proč byla tenkrát tak levná. Ale teď u to je jedno,slouí dobře 
Ps :kdy jsem s odstupem času nael recenze na toho prodejce co mi jí prodal, tak nebyly nic moc. Ale ve směs to pro mě čecha byli prkotiny.Jakoe dal k autu sjeté kola nebo tvrdil e je po nekuřákovi a nebylo. e by se někomu po tydnu rozpadlo nikdo nepsal 
Rozhodně to chce vzít sebou mistra s diagnostikou a pořádně to projít. Na jménu asi zas tak záleet nebude. Nejlepí by bylo mít těch aut víc v okolí aby člověk nejel zpět s prázdnou. Já měl kliku,jet do Hamburku a nic nekoupit je na H.
To se moc často dělat nedá... |
| |
| |