Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Repase vstřiků HDi
63zdenda
22.12.2014 23:10 - Re: Repase vstřiků HDi
U??vate?
Takovou odpověď beru, drahá mašina se nám tady opravdu jenom neválí, podnik vlastní mnoho aut různých značek, od osobních, dodávek, traktorů, demprů, nákladních, cisternových, byl by hodně dlouhý seznam kdybych je měl vyjmenovat všechny a proto vlastníme dopravu, která se stará o údržbu a opravy těchto vozidel, neustále se každým rokem modernizuje, v takovémto množství se nedá opravovat někde v garáži na koleni nebo ponku. K tomu čištění ultrazvukem jsem myslel konkrétně v mých podmínkách čištění chemickou cestou, je tam jedna lázeň s ohřátou destilovanou vodou a druhá lázeň je v misce opět zahřátá na dané stupně, samozřejmě i s materiálem, který chceme čistit, pak jsou různé chemické 1 - 5% roztoky s danou dobou číštění ultrazvukem, je toho víc, snažil jsem se to popsat hodně zjednodušeně, to mohu udělat sám na svém pracovišti, pak jsou samozřejmě ty moderní testovací stolice, kde je to už o něčem jiném, tu máme na zmiňované dopravě, to byla má původní otázka, zda lze nebo nelze použít ultrazvuk a když, tak jaká lázeň a zda celí vstřik nebo špička, víc jsem vědět nechtěl.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator