63zdenda
|
22.12.2014 23:10 -
Re: Repase vstřiků HDi
|
|

|
Takovou odpověď beru, drahá maina se nám tady opravdu jenom neválí, podnik vlastní mnoho aut různých značek, od osobních, dodávek, traktorů, demprů, nákladních, cisternových, byl by hodně dlouhý seznam kdybych je měl vyjmenovat vechny a proto vlastníme dopravu, která se stará o údrbu a opravy těchto vozidel, neustále se kadým rokem modernizuje, v takovémto mnoství se nedá opravovat někde v garái na koleni nebo ponku. K tomu čitění ultrazvukem jsem myslel konkrétně v mých podmínkách čitění chemickou cestou, je tam jedna lázeň s ohřátou destilovanou vodou a druhá lázeň je v misce opět zahřátá na dané stupně, samozřejmě i s materiálem, který chceme čistit, pak jsou různé chemické 1 - 5% roztoky s danou dobou čítění ultrazvukem, je toho víc, snail jsem se to popsat hodně zjednodueně, to mohu udělat sám na svém pracoviti, pak jsou samozřejmě ty moderní testovací stolice, kde je to u o něčem jiném, tu máme na zmiňované dopravě, to byla má původní otázka, zda lze nebo nelze pouít ultrazvuk a kdy, tak jaká lázeň a zda celí vstřik nebo pička, víc jsem vědět nechtěl. |
| |
| |