jruze
|
08.12.2014 20:56 -
Re: Mapy Navigace / C5 II/III 2004-2011 (RT4/5)
|
|

|
Mikra napsal(a): Já teda kdy mám v úmyslu vyjet na neznámou dlouhou důleitou trasu, tak si ji najdu nejdřív na netu, zapíu si souřadnice klíčových bodů a ty dávám do navigace jako cíle. Po dosaení prvního cíle dám navigovat k druhýmu cíli a dojedu do posledního cíle. Navigace nezná moc popisných čísel, tak proto raději nezadávám adresy, ale GPS souřadnice. Tak mě to vdycky dovede na místo naprosto přesně. Podobně se dokáu vyhnout i dálnicím v cizině. Doma to neřeím, mám známku.
Zkuenosti s popisnýma číslama a adresama mám patný. A to napříč snad vema navigacema. Kdy k nám jezdí lidi pro těňata, tak jich víc ne polovina telefonuje z vedlejí vesnice, e jsou v Hamrech a nikdo nás tam nezná. Kam e to mají jet. Jsou toti i Velké Hamry II a kupodivu skoro vichni jezdí tam.  Kdo nemachruje, e u projel půl světa a poslechne mě, zadá si mnou nadiktovaný souřadnice, ten přijede a k hlavní bráně naeho království. 
Tak já dávám cílové místo - placené, nebo neplacené - a jedu(mně alespoň funguje se vyhnout dálnici,nejkratí- nejrychlejí,placené-neplacené trasy)- v létě jsem si zapoměl přehodit tento údaj a kličkoval jsem jak zajíc alpama - sice jsem objel jeden tunel a podíval se fakt na krásné serpentýny alp atd.. ale spotřeba a čas...... Povedlo se nám třeba projet bouřkovím mrakem - opravdu super záitek.A jetě vzhledem k tomu e i vidím mapu kolem a snaí se mne vést po - na větí cestu , tak dám objíďku(změnit trasu o x km a podívám se jestli mne navádí na cestu která vede kudy bych si přál jet(třeba po pobřeí atd..) |
| |
| |