63zdenda
|
04.12.2014 10:06 -
Re: Problémy se startováním - HDi
|
|

|
Tak mohu shrnout můj problém se startováním.
Vyčitění těsnění v rychlospojkách přívodních hadiček pomohlo, po pár dnech se problém vrátil, ale zlepení bylo znát. Profouknutí nádre (sítka, nemám ji prázdnou abych rozdělal zkontroloval a vyčistil) pomohlo značně a startuji větinou na první pokus, jednou týdně na druhý. Kdy zapnu zapalování a po zhasnutí kontrolky havení začnu startovat, tak málokdy nastartuji, musím nechat kolem 10 vteřin a pak ok, moná načnuté svíčky, ale chybu nemám tak ko ne, jetě jsem si viml, e dříve kdy jsem nemohl nastartovat, tak voltmetr při havení ukazoval 11V, po havení 11.4 a při startu to spadlo na 8 a 9V, co je málo pro jednotku a start neproběhl, nyní při startu 10.5 a 11V a je bez problému, nevím co tam zlobilo, asi něco v elektrice, diagnostika nikdy ádnou chybu neukázala, vypadá to, e se auto konečně začíná chovat normálně, a teda na dobu havení, ale to přisuzuji jak jsem psal svíčkám, nejsou úplně ko, proto chybu nepíe.
Tímto jetě jednou děkuji vem, kteří se podíleli na radách a snahu pomoci mi v mém problému, díky. |
| |
| |