HELLMUT
|
03.12.2014 19:32 -
Re: Koupě Citroenu C5 - jakou motorizaci?
|
|

|
Ladman napsal(a): to Hellmut: nějak jsem tomu nepřiel na chu, donedávna jsem jezdil se Sprinterem v automatu a ten fofrklacek mi tam prostě chyběl. Kdy tady čtu, jak je nákladná a potřebná včasná výměna oleje a jak se to tady kdekomu sere, tak bych to nechtěl ani za nic 
Připadám si tady jako velký propagátor automatů Sám jsem to zde řeil ,kdy jsem tu byl poprvé a chtěl C5.
Teď automat mám a je to u láska na celý ivot Zatím ve ok ,jedna výměna oleje proběhla a teď po 40t chystám dalí.Nevím jak u III. ale u II. to není finančně ádná tragedie...Pokud bude vechno fungovat jako doposud ,tak budu mít uetřených 20t za spojku - ta by mě čekala na 100% Automat to se uvidí...kdy bude nejhůř tak se to snad za 30 vyřeí (jenom bych asi hodně plakal )
Ale fakt mě baví ty názory "závodníků" Jako e automat je pro blbce,fofrklacek chybí,řadí to jinak ne bych řadil já atd...
To je tak neskutečná pohoda sednout do auta ,dát D ,pustit rádio na plné kule a vyrazit Na dálnici jetě tempomat a pohoda neskutečná. Prostě 21. století - stroje pracují za nás |
| |
| |