filipxec
|
30.11.2014 08:27 -
Re: árovky denního svícení / C5 III
|
|

|
U jsem odpovídal kolegovi před tebou. Tak jen stručně. Vím, e provoz auta něco stojí a o auta se snaím starat řádně (snad za něco hovoří moje Xantia 2.0i 16V, která má 547.000km - včera jsem ji měnil olej a prohlédl jí, opravil drobnosti, prohazel gumy a zjistil, e musím udělat brzdy - resp destičky, fakt nemam problém investovat do opravy) Ohledně té částky za árovku jsi mne asi nepochopil. Je mi do určité míry jedno, co který díl stojí, kdy je taknějak v obvyklé výi. Je-li vak ta árovka HP24 draí o straných 1500% (15x draí ne jiné ZNAČKOVÉ halogenové árovky, např H1, H4, H7), tak hledám jiné řeení. Je to stejné, jako by benzin nebo nafta staly 525,-Kč za 1 litr... To by jsi jistě také nechtěl.
Hezkou nedeli. Filip
jruze napsal(a): Já to trochu nechápu - řeíte problém který ma jakákoli značka(buď konkrétní a nebo různé) provoz vech aut něco stojí a pokud je problém dát třeba 2000,- najednou(ani já nejsem milionář a občas to bolí vyndat větí peníze) tak si udělej do auta kasičku a před kadým nastartováním tam hoď 10,-(kdy pojede sockou dá víc) a a ti praskne xenon,árovka jednou za rok tak vysyp kasičku a prostě kup(a nebo jesdi sockou,taxikem atd.Nebo máte pocit e koupíte auto a do smrti bude bez nákladů? Kdysi dávno kdy jetě spadala dročka pod dop.podnik tak se měsíčně odevzdávala trba(nějaké 2,- od KM měsíčně 9000,- to byla norma ) a z této částky jsem dostal 2000,- plat a 1500,- mi lo na takz. konto - z toho se platily opravy.Pokud jsi se o auto staral a sluně s ním zacházel tak to pokrylo vekeré náklady na opravy-kdy mi potom řekli e musím vyměnit třeba celé brzdy tak mne to v podstatě nestálo z ,,vlastního" nic a jak se říká to nebolelo to.  |
| |
| |