muppet
|
28.11.2014 16:27 -
Re: árovky denního svícení / C5 III
|
|

|
Tak předevím patice led árovky i velikostně odpovídá originálu,teplotně na tom bude líp tak nevidím důvod proč by měla čoudit atd.
Kdy kupuje auto, jistě e se podívá kolik stojí díly, které přicházejí do úvahy o jejich výměně v rámci opotřebení, ale určitě nepojede do autorizovaného servisu a nechá si tam nacpat to nejdraí co existuje, cca 70% lidí bude řeit cenu a zvolí střední cestu ceny náhradního dílu a popřípadě svého mechanika.
Jen chci tímto říci, e skoro kadý hledá monou alternativu jak zbytečně nevydávat peníze navíc a předevím, kdyby neexistovali průkopníci, tedy lidé které vy odsuzujete nebylo by pokroku.
A nyní voda na Vá mlýn - VEŘEJNĚ SI SYPU POPEL NA HLAVU - dnes při denním světle je svítivost těchto led árovek mení ne originál a je lepí koupit ten originál i kdy za nesmyslnou cenu. A proč jsem tuto anabázi vedl, je má zkuenost s autoárovkami veobecně, na minulém voze Citroen C5 I jsem jich opravdu hodně vystřídal a ty renomované značky cenově na výi odcházely jako první a to nemluvím o těch rádoby bluxenonech.
JEN DO MĚ, JEN DO MĚ |
| |
| |