jruze
|
11.10.2014 15:09 -
Re: Testy C5 I, C5 II a C5 III
|
|

|
Rio11 napsal(a): Prosím tě řekni mi který motor za posledních deset let stojí za to abych se na něj kouknul. Nejsem na naftu, to u tu asi vichni pochopily. Od té doby co se dělá vechno maloobjemové a s turbem, jsou vechny motory o ničem, velký výkon , ádná výdr, prostě motory na nic. Né nadarmo se říkalo objem ničím nenahradí. A tak pánové co jsme si do dneních dnů kupovali sluné ojetiny, máme prostě smůlu, ty sluné ojetiny budou mít totálně vysypané motory,take zase auto o ničem.........co si pořídím a moje C5ka dojezdí to netuím, protoe ji dnes neznám auto které by mne oslovilo abych si jej koupil.....
A kolik si myslí e vydrí ten tvůj motor? Já ruil 2.2 s půl mega Km A na RHR mám 230000Km, jezdí mi sem dvě 1.6 HDI s nájezdem 440000Km a ve krom dvou vstřiků původní.Jestli to samé najede ten tvůj  
A C6 má ohledně kufru jednu obrovskou výhodu - uzavřený , není vidět co v něm je a patně vyrdatelný(jeden z důvodů proč jí má jeden můj zákazník - vozí přístroje a elektroniku za víc ne mega neustále sebou - a je v klidu) má v tom biturbo a jezdí do 7L. |
| |
| |