vilous
|
10.10.2014 06:57 -
Re: Testy C5 I, C5 II a C5 III
|
|

|
DOUFAK - a ty závěry jsi sebral kde? Třeba, e C5 III se nepovedla proti předelému modelu. Měl jsem a mám obojí, obojí kolem 200 000 km. X7 má mení kufr, mení místo na zadních sedadlech. To první je daň za mimořádně vydařený vzhled a to druhé částečně, e nejsou vybraná opěradla předních sedaček, co kadý řidič rád odpustí, protoe vechny testy se shodují, e ty přední sedačky jsou skvělé. U předelé C5 se mi něco podělávalo furt, u X7 jsem měl zatím problémy hlavně s tím, e po čelní ukačce to dával dohromady nějaký diletant, co není vlastnost vozu. Zatím jsem tady v diskusi nenarazil na vysloveně zaručené kiksy, kterých měl předelý model celý seznam vechny jsem si je hezky proel - blbý rychloměr, blbé zámky dveří, ramena zadní nápravy do A, diletantsky řeené okno 5. dveří, děravý intercooler, čidlo venkovní teploty.... Ano - něco se objeví a s věkem a X7 zatím nejsou vysloveně staré.
A sklony k rychlejímu opotřebení? Čeho a jak jsi na to přiel? První verze ve 200 tkm fakt zejména uvnitř vypadala jako jeté auto, u X7 si vichni mysleli, e jsem to koupil nové a při kadém usednutí mám dojem nového auta včetně původní vůně (nekuřák). Je to jasně dáno tedy i stylem pouívání.
Zato svezení v X7 je nesrovnatelné a a najede v obojím desítky tisíc km, tak pi srovnání. A drahé se mi to taky nezdá, nael jsem si, e moje první C5 2.2 exclusive stála v době výroby 2001 hezkých 1 111 000 Kč. Současná X7 exclusive bez slev asi 800 000 a do toho 13 let inflace. A e je X7 sloitějí - a v čem? Má sloitějí obě nápravy, co shodně obdivují vechny recenze. Elektricky základ stejný a pak záleí na tom, co si kdo dokoupí jako biuterii.
A e je auto tuhé? TOo jsem nějak nepochopil, ale to by auto snad mělo být.
Take nejsem nekritickým nadencem a opakovaně jsem tu psal, e bez hydry půjdu přítě někam jinam, ale to srovnání prvního a současného modelu mohu uivatelsky udělat a ten tvůj popis se mi prostě nezdá. |
| |
| |