Luki_C5
|
06.09.2014 15:36 -
Re: Engine management system faulty
|
|

|
Ivan.pr napsal(a): 2,2 HDi rok 2007 Hláka PC: Engine management system faulty". Hláka vyskočila při jízdě do kopce při cca 160km/hod . Auto jede dál úplně normálně . Na diagnostice nějaká hláka o tlacích na turbech (přesně si to u nepamatuju). Po vymazání chyby u hláka znovu nevyskakuje Zadní strana motoru (směrem k přístrojové desce) je vak černá od sazí -nejvíce ze spodní strany plastu -viz foto . Nedávno jsem někde na poli zůstal vyset na podvozku - moná jsem chytil za vejfuk . Nemohl jsem někde u motoru něco utrhnou? Odkud je nejpravděpodobnějí únik sazí ? Za kadý námět monosti chyby budu vděčnej (přístup tam zezadu je úplně na hovn...- neumím se tam ani pořádně podívat  )
Ja jsem jednou resil u svoji C6 2,2 Biturbo unik splodin z vyfukoveho potrubi a pri nastartovanem aute a stani na miste to vse letelo do kabiny.
Mel jsem povolenou pruznou hadici mezi turbama. Je to asi 4cm silna pruzna hadice a na obou koncich objimka na inbus. Po dotazeni uplne v pohode. Jen si nepamatuju jestli jsem na to sel vrchem nebo spodem.
Myslim si ze to byly objimky cislo 12. |
| |
| |