jruze
|
19.08.2014 00:56 -
Re: Problémy s topením v C5 II - klapky
|
|

|
Lombardo napsal(a): Tak klapky jsem teda opravil, no pěkná fuka a oprava pak za 100Kč  . jinak je tam třeba udělat jetě jednu věc. Tam kde prochází klapka ven a motorek do ní, jsou z vnitřní strany stěny topení dorazy těch klapek(jsou to takový zobáčky), který se vyvejknou a klapka pak můe jetě dál a opře se celou plochou a můe se přetočit tak osa klapky. Já jsem vzal malý "L" profil a ten doraz udělal pořádně. Teď u se klapka nezlomí. Myslím si, e kdy někdo koupí nové klapky, tak se ukroutí stejně, kdy se neodstraní ta příčina. Teda pokud je nedělají ze eleza  . Fotky jsem neudělal, protoe jsem byl rozčarovanej z přístrojovky. No nic klapky běhají. Teď se jdu podívat na vlákno Klimatizace a trubky 
To si docela fandí e u neprasknou - ta dorazy jsem několikrát opravoval také a e by nějaký 100% úspěch ?? A hlavně dostkrát je příčina v tom e se ta klapka teplem zkroutí zasekává se (nepraskne e by se opřela o celou plochu místo o doraz o kterém mluví). A dal jsi nové gumičky na trubky? pokud ne bude zázrak e na těch starých nebude únik. |
| |
| |