jruze
|
11.08.2014 11:12 -
Re: Ve nejlepí, blahopřání k **** (narozeniny, svátek, vánoce, atd.)
|
|

|
Mou drahou polovičku jsem poznal jako devatenáctiletou holčinu(svobodnou,dezdětnou a o 19.let madí) : vychovala mi mé dva syny a vychovává nae dvě dcery,byla a je pro mne oporou v dobrém a hlavně i ve zlém(a hodně zlém),byla můj sponzor,zedník(kdy jsme stavěli),malíř,údrbář, milenka,hlídač(abych neudělal moc průserů) a spousta jiného.Vlezla do tohoto vztahu ( 2x rozvedený se 4.mi dětmi - dvě u sebe (i díky ní později ve vlastní péči),s alimentama a jinými poplatky)na místo aby si uívala ivota se dobrovolně do tohoto uvrtala.-TO PRO VILOUSE. A myslím e za toto ve si zaslouíla splnit její přání (normální svatbu se vím jak má první svatba být) - stálo to sice dost,ale v tomto případě si zaslouí daleko víc i kdy to je pro asi větinu chlapů jen kus papíru nic neměnícího na vztahu a situaci v mém případě za nějakých 40.-50000,-
To je asi ve co dodat : lásky to ani neubere ani nepřidá(po dvaceti letech) (asi) a ono zvládnout takové hovado jako jsem zaslouí obdiv.
A akárna?? no kdo mne zná tak asi ... pobavil jsem svou nevymáchanou hubou jako vdy a vude - kdy se mne ptal ten trouba jestli si jí beru dobrovolně tak jsem se ho zeptal jestli vidí tu tlupu za mnou je jestli by si on dovolil říct NE take ANO , při závěrečné řeči jsem mu řekl ,,to jste tomu dal a pěkně děkuji" - ta baba z matriky přála mé drahé hned hodně trpělivosti (se mnou ) a spoustu jiných - take jsem pobavil i čumili s dalí svatby (a moná dal i nispiraci) |
| |
| |