Delict
|
09.08.2014 10:40 -
Re: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
|
|

|
Bolo to myslené ako e tým ludom čo toto vymýlali lo o peniaze a nie o čistejie ovzduie ani o ivotnos automobilov. Do kamiónu si niečo také nedovolia da, ani do prepravných lodí čo majú výku piestu ako človek.
Aktuálne na mojom FAPe je u neúspená regenerácia, vyčistenie je dočasná záleitos. Ty má v aute FAP tretej gen, tak váne nemá a taký dôvod sa saova a nechápa moje dôvody na fap off.
Mna presvedčila 406tka 2.2HDi.. lepia spotreba (oproti normálu, oproti zapchatému filtru sa to ani nedá zrovnáva), lepí ah motora a citežne, menia turbo diera, iadne "plamene" z výfuku a horúčava spod auta po zastavení + iadne čierne/edé dymenie sa tie nekonalo, pritom na mojej FAP C5 sa edé dymenie koná keď sa snaí regenerova
Ja regeneráciu vnímam dos dobre, zopne relé niekedy, ale vačinou sa zníi výkon, automat začne radi vyie, naahuje aj na 3000ot kým preradí na rovine, celý motor je z toho divný a automat radí vtedy zle, preradí, ale motor nemá výkon, tak podradí..zase preradí..proste jedina moznost podradit manualne, ked neregeneruje tak v poriadku, radí ani med. |
| |
| |