Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
Delict
09.08.2014 10:40 - Re: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
99
Bolo to myslené ako že tým ludom čo toto vymýšlali šlo o peniaze a nie o čistejšie ovzdušie ani o životnos automobilov. Do kamiónu si niečo také nedovolia da, ani do prepravných lodí čo majú výšku piestu ako človek.

Aktuálne na mojom FAPe je už neúspešná regenerácia, vyčistenie je dočasná záležitos. Ty mᚠv aute FAP tretej gen, tak vážne nemᚠaž taký dôvod sa sažova a nechápa moje dôvody na fap off.

Mna presvedčila 406tka 2.2HDi.. lepšia spotreba (oproti normálu, oproti zapchatému filtru sa to ani nedá zrovnáva), lepší ah motora a citežne, menšia turbo diera, žiadne "plamene" z výfuku a horúčava spod auta po zastavení + žiadne čierne/šedé dymenie sa tiež nekonalo, pritom na mojej FAP C5 sa šedé dymenie koná keď sa snaží regenerova

Ja regeneráciu vnímam dos dobre, zopne relé niekedy, ale vačšinou sa zníži výkon, automat začne radi vyššie, naahuje aj na 3000ot kým preradí na rovine, celý motor je z toho divný a automat radí vtedy zle, preradí, ale motor nemá výkon, tak podradí..zase preradí..proste jedina moznost podradit manualne, ked neregeneruje tak v poriadku, radí ani med.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator