jruze
|
08.08.2014 17:53 -
Re: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
|
|

|
Delict napsal(a): Asi takto..pýtal som sa či niekto pozná firmu v okolí NR,NZ, nepýtal som sa či mi niekto môe dáva rozumy a tlači svoje správne názory do hlavy. Ja som sa po vlastnom výskume rozhodol pre FAP OFF, som plne presvedčený e FAP mi tam k ničomu nepomôe, ale narozdiel od toho FAP OFF mi pomôe predĺi ivotnos komponentov auta od vstrekov (post-vstrekovanie) cez turbo, katalyzátor a po výfuk.
Mechanik z toho hlavu nebude mat, lebo vetko funguje normálne, na EDC15C2 je to jednoduché a 100% s dnenými easy softmi. Deaktivujú sa 2 parametre a je to, akoby tam FAP nikdy nebol. Váha vzduchu aj vetky spomínané veci fungujú. Je vak viac spôsobov fap offu, niektorý tam strčia emulátor, alebo upravia poadované rozsahy hodnôt v mape..to je bastlenie a zbytočné. Stačí jednoducho deaktivova.
Podle mne nestačí - ideální je toto provést u typu který se dělal s i bez (třeba RHR) pokud sedí profil 2.2HDI se nedělalo a musí se pozměnit soft . Jinak co vechno deaktivovat?
Třeba informace e je vozidlo vybaveno FAP na emisích? U nás se zatím občas pokouí o to jestli vyhodí palubák chybu při odpojení diferenčáku a jiné fígle jak to zjistit třeba fizickou kontrolou atd... |
| |
| |