jruze
|
06.08.2014 20:49 -
Re: Nefunkční klimatizace / C5 I
|
|

|
Rio11 napsal(a): Tak jsem nechal prohlédnout a zkotrolovat a přeměřit dobíjení a ukostření elektroinstalace mého vozu u autoelektrikáře. Podle jeho kontroly a měření je ve OK.Teprve po tomto zjitění jsem mu řekl proč jsem k němu přijel a povyprávěl příhodu s autoledničkou a nefunkční klimatizací. On mi oznámil e jsem to měl říct hned a uetřily by jsme spoustu práce. Potvrdil mi, e autolednice můe přetíit schopnost dobíjení alternátorem kdy běí vechny spotřebiče proudu na plno, počítač to pozná, e je dobíjení přetíené a alternátor u nemůe dodat víc elektřiny a počítač sám začne odpojovat jednotlivé odběry energie aby alternátor dokázal udret dobíjení. A e se můe stát e odpojí jako první odběr magnet spojky kompresoru klimi.
To je sice pravda,ale měl by tam být 150A alternátor a ten by to měl v pohodě utáhnout - ledae by tam někdo dal slabí jinak kolik proboha bere ta lednička? - nedovedu si představit e by mi kvůly tak malému odběru co má asi autolednička měl počítač odpojovat některé spotřebiče třeba jako je klimakompresor - co by asi potom dělal kdy zapnu rozmrazování okna,zrcátek a topného tělesa v tělese topení - to jde do KW a tolik si myslím autolednička nemá |
| |
| |