jruze
|
18.07.2014 13:42 -
Re: Motor běí na 3 válce / C5 I 2.2 HDi
|
|

|
kokoumes napsal(a): Díky za odpověď, ale nevěděl by někdo kolik má být správný tlak ve válci nebo toleranci podle výrobce? potřeboval bych to vědět kvůli reklamaci toho motoru.
Předem díky.
A jakou jsi dostal záruku? vrakovitě dává na vyzkouení - já pokud vím co je to za motor(pokud jsem to auto dříve servisoval a vím o stavu tak dle dohody protoe motor se dá zruit během chviky)- jeden motor tu mám u kterého jsem dělal před 40000Km rozvody a je to z bouračky,auto ke mně normálně přijelo - na takovej dám dám klidně záruku,ale pokud koupím motor na vrakáči tak vyzkouím- nejde vrátím - jde OK tak hledám co se mu stalo a podle toho potom u mám smolíka.Teď tu mám takovej RHR - motor běel OK jetě ne jsme ho vymontovali a po 5000Km je Ko - no v chybách KO vstřik(vstřiky z původního)-zákazníkovi jsem říkal e má dva vstřiky načaté - jeden vyměněn za ná slunej, z odkazem na to aby to řeil),jeden válec bez tlaků,v chybách deníku několikrát e motor nemazal,KO turbo(z původního motoru) - můj závěr je e se rozlétlo turbo serolo to olej a nevím co to udělalo se spodkem motoru a KO vstřik mohl propálit píst(nevím zatím jsme to nerozebrali).Nevím co chce vlastně reklamovat a po jaké době - osobně bych se na místě prodávajícího napřed podíval do deníku závad a potom diskutoval o záruce. |
| |
| |