jubileus
|
14.07.2014 11:10 -
Re: Výměna motorového oleje
|
|

|
Předpokládal jsem, e ekvivalent k IMBUS 8mm je taky 8mm TORX.
Jestli se TORX 50 o pomyslné velikosti jako IMBUS 8 značí číslem 50, tak se velice omlouvám, e to pouívám ale připadne mi to logičtějí, ne jsem tahat nějaký přepočty -ekvivalenty.
Kdy jsme se bavili o tom, e tam jde místo TORXU strčit taky(nebo e to je) IMBUS, nenapadlo by mě , e bude důleité si vysvětlovat, e TORX co je zhruba velký jako IMBUS se vlastně nazývá TORX 50.
U tohoto psaní radi nechám ale stejně si o poučovacích, co musí mít vdycky poslední chytré slovo své.
Děkuji za odpovědi(samozřejmě, e kdy mi ořech v obchodu prodávali tak to číslo 50 bylo na lístku napsaný).
Horí je přidělat pod motor us plasty, protoe rouby, co tam patří se postupně ztrácejí (stejně tam u moc nedrí v těch původních pouzdrech). To jsem vyřeil tak, e jsem koupil rouby M 6X25 s kříovou hlavou a podlokama a ne jsem s nima spodní kryt přitáhnul tak jsem je namazal alkaprenem. Uvidím, jak to dlouho vydrí.
Tak se nestřapčete, e píu, jak mi zobák narostl a pouívám míry, co znám ale připadlo mi to na první přiblíení srozumitelnějí. Ale to je jen můj názor. ahoj a dík za odpovědi |
| |
| |