Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Výměna motorového oleje
jubileus
14.07.2014 11:10 - Re: Výměna motorového oleje
99
Předpokládal jsem, že ekvivalent k IMBUS 8mm je taky 8mm TORX.
Jestli se TORX 50 o pomyslné velikosti jako IMBUS 8 značí číslem 50, tak se velice omlouvám, že to používám ale připadne mi to logičtější, než jsem tahat nějaký přepočty -ekvivalenty.

Když jsme se bavili o tom, že tam jde místo TORXU strčit taky(nebo že to je) IMBUS, nenapadlo by mě , že bude důležité si vysvětlovat, že TORX co je zhruba velký jako IMBUS se vlastně nazývá TORX 50.

Už tohoto psaní radši nechám ale stejně si o poučovacích, co musí mít vždycky poslední chytré slovo své.
Děkuji za odpovědi(samozřejmě, že když mi ořech v obchodu prodávali tak to číslo 50 bylo na lístku napsaný).

Horší je přidělat pod motor šus plasty, protože šrouby, co tam patří se postupně ztrácejí (stejně tam už moc nedrží v těch původních pouzdrech). To jsem vyřešil tak, že jsem koupil šrouby M 6X25 s křížovou hlavou a podložkama a než jsem s nima spodní kryt přitáhnul tak jsem je namazal alkaprenem. Uvidím, jak to dlouho vydrží.

Tak se nestřapčete, že píšu, jak mi zobák narostl a používám míry, co znám ale připadlo mi to na první přiblížení srozumitelnější. Ale to je jen můj názor. ahoj a dík za odpovědi

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator