Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Výměna motorového oleje
jruze
10.07.2014 17:10 - Re: Výměna motorového oleje
U??vate?
jubileus napsal(a):
Takže tam byl 8ka TORX, šroub byl uvolněn bočním naseknutím-majzlem, potom navařená matka na šroub, protože nová byla okamžitě nesehnatelná , měděná podložka pod šroub a funguje to.

Ještě nikdy to asi nebylo povolovaný,-to jsou lidi. Myslí si, že když dají vyměnit olej do servisu s jinýma věcma, tak je to udělaný nejlíp, jak to jde. Odsávaný vrchem... A ještě, když tam nechají dát superznačkový olej. No to mě podrž. , možný je asi všechno. Komu nefachčí selský rozum a občas si něco neopraví sám, tak je těmto navíc nelevným " značkovým" šmejdům NAPOSPAS. A motor jezdí celý život s veškerým nastrouhaným bordelem v motoru. Nový filtr--??--snad, možná
Když zrovna vše funguje , je auto pohodlný kočár--takže na nic nešahat a jezdit.

osmičku torx můžeš používat jako šídlo - tak malej torx nemám - nejmenší co mám je tuším 15. a ta je na C5II na povolení rádia. Jinak srovnatelná velikost s 8. imbusem je 50. torx tak pokud jsi to povoloval jak píšeš 8. torxem tak ten já ukroutím ve dvou prstech- nebude silnější než 1mm. - na obrázku mᚠ50.torx a 8.imbus

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator