jruze
|
05.07.2014 11:44 -
Re: Problémy se startováním - HDi
|
|

|
Losapa napsal(a): Díky vem za informace. Repase vstřiků mě asi nemine.
Včera jsem to pročistil tím TECem a výsledek je tak napůl, po zahřátí startuje znatelně lépe ne předtím ale stále ne na 100%. Pokud byste někdo věděl o někom spolehlivém z okolí Brna na repas vstřiků byl bych vděčný za doporučení. Případně i za někoho vzdálenějího. Mám pocit, e co se týče citroen servisů v Brně, není to ádná sláva, nebo jsem jen neměl těstí. Ale to patří jinam
K těm hodnotám korekcí a tlaku na litě. Mám jen informace, co mi řekli v servise. A to e nárůst tlaku na litě je pomalejí a korekce hraniční. Sám se tím zabývat nemůu a ani nechci. Přenechal bych to raději zkuenějím.
Sháněl jste někdo jiné střiky, nebo je finančně výhodnějí / kvalitnějí je nechat repasovat?
Kdy je nárust tlaku pomalejí jednoznačně poutí vstřiky do přepadů(nebo odchází vysokotlaké čerpadlo- ale typoval bych vstřiky) - stačí jeden a to mohli-měli říct v tom servisu kterej. No repas je repas,ale i na vrakáči se dají sehnat sluné(chce to je namontovat- projít to diagnostikou a nejlépe i změřit přepady) vrakáč ti dá záruku na vyzkouení(a bude levnějí) repas tuím 1/2roku záruka ???? a nebo od někoho kdo opravuje auta a nejlépe ke komu jezdí a bude vstřiky mít - tam je předpoklad e si nepokazí jméno a bude za ně nějakým způsobem ručit. |
| |
| |