Tony_Z
|
04.07.2014 01:17 -
Re: Problémy se startováním - HDi
|
|

|
DeFuckTo napsal(a): Tak ráno i večer jsem nastartoval jako vdycky.. To mě čekaj asi pěkný věci, jak tak koukám.
Tony: Je fakt moný, aby startér "jako odpojil baterku"? Jinak točí uplně v pohodě - zkouel jsem i bez spárovaného immo (samozřejmě přiměřeně) točit dlouho a bez známky nějakýho neduhu..
Jinak díky.. 
Ano, na startéru nejdříve nebyla poznat změna. Po otočení klíčku vechno zhaslo. Podruhé zase, napotřetí OK (takhle dva dny). Najednou to kleklo úplně. Po otevření startéru byly dosti hluboké vypáleniny v mědi v místě, kde se klouou uhlíky.
Prostě se nějak rafnul a lo to do zkratu (moná to nebyl přímo zkrat, ale tak věříme, e si kadej dokáe najít graf odběru proudu elektromotoru při rozběhu), tím na baterce pokleslo napětí pod nutnou mez a ve pohaslo (včetně resetu stanic v rádiu).
Vyřeil to startér Starline za 2500kč (2 roky ji jede) - dali na něj 3 roky záruku.
A aby bylo jasno, neříkám, e má stejný problém, jen poukazuji na dalí monost, co by to mohlo být, jak jsi se původně ptal, co by to mohlo dále být, kdy ti výměna baterie nepomůe. |
| |
| |