Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: stáčím, stáčíš, stáčíme...
jruze
03.07.2014 14:10 - Re: stáčím, stáčíš, stáčíme...
U??vate?
krocan napsal(a):
Nahlášený trestný čin musí šetřit policie, pokud budou mít zájem. Asi málo loupeživých bude chtít mít neustále PČR za zadkem, hodně bude záležet na kupujících.

No dejme tomu s každým autem půjde nějaký zavazující certifikát o Km a teď jsme u základního problému - ten kdo maže za sebou nezanechá stopu a jsi v kde? ...... - ty musíš najít a né mít podezření a pokud bude důkaz tak je na policii na usvědčení (když se prokáže přesně kdy a kdo měl k tomu přístup) a zase jsme u toho co když už někdo předtím a jen se na to nepřišlo. - hodně štěstí
Chy ho za ruku,nebo to půjde u prvního a jediného majitele - ostatní budou tvrdit JÁ NÉ TO TEN PŘEDTÍM. a nebo když to auto bude volavka. Já jezdím prohlížet auta před koupí a v dost případech mám podezření a né důkaz - když je to tam vidět tak dobrá - jdu do toho , ale jen podezření? potom se vystavím problému křivého obvinění a možná i finančního odškodnění za neoprávněného obvinění,poškozování jména atd... A když ty jako kupující to dᚠna policii tak řekneš co? - mně to prohlížel ten a ten a tohle mi řekl tak proto jsem to podal a kdo to odnese ty nebo já? když nic neprokážou.(Já tam prostě musím najít stav třeba 200 a na budíku musí být třeba 100 v takovém případě ano je to dané .)

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator