jruze
|
03.07.2014 14:10 -
Re: stáčím, stáčí, stáčíme...
|
|

|
krocan napsal(a): Nahláený trestný čin musí etřit policie, pokud budou mít zájem  . Asi málo loupeivých bude chtít mít neustále PČR za zadkem, hodně bude záleet na kupujících.
No dejme tomu s kadým autem půjde nějaký zavazující certifikát o Km a teď jsme u základního problému - ten kdo mae za sebou nezanechá stopu a jsi v kde? ...... - ty musí najít a né mít podezření a pokud bude důkaz tak je na policii na usvědčení (kdy se prokáe přesně kdy a kdo měl k tomu přístup) a zase jsme u toho co kdy u někdo předtím a jen se na to nepřilo. - hodně těstí
Chy ho za ruku,nebo to půjde u prvního a jediného majitele - ostatní budou tvrdit JÁ NÉ TO TEN PŘEDTÍM. a nebo kdy to auto bude volavka. Já jezdím prohlíet auta před koupí a v dost případech mám podezření a né důkaz - kdy je to tam vidět tak dobrá - jdu do toho , ale jen podezření? potom se vystavím problému křivého obvinění a moná i finančního odkodnění za neoprávněného obvinění,pokozování jména atd... A kdy ty jako kupující to dá na policii tak řekne co? - mně to prohlíel ten a ten a tohle mi řekl tak proto jsem to podal a kdo to odnese ty nebo já? kdy nic neprokáou.(Já tam prostě musím najít stav třeba 200 a na budíku musí být třeba 100 v takovém případě ano je to dané .) |
| |
| |