LebedaXM
|
27.06.2014 20:53 -
Re: Antipollution system faulty - dieselové motory
|
|

|
Pokračujeme v autopollutionovém příběhu:
Take po výměně vákuové pumpy opět nouzový reim... Je fakt, e podtlaky drí, manometr nekolísá...
Stále se vrací jedna chyba a to: nelze zjistit minimální stav aditiva. Take dolo k oblbnutí ŘJ malým odporem dle Jumepova návodu. Jene to nezabralo, asi ten sráč myslí e v jistou chvíli bych mohl začudit děckám pod rypák tak přechytralý počítač mě pro jistotu zabrání ve vypoutění sazí.
Mno tak zbývá posledních pár moností: zapojí se do práce člověk znalý elektrických schemat v citronech neb u dle moudrých hlav bude chyba v kabelái.
Kdy ani to nezabere a chyba nebude v kabelái tak pak u jedině vykuchání FAPu a oblbnutí ŘJ. Ale nad tím stále váhám..
Poslední monost je, e ten krám prodám a francouz u mi nesmí do baráku. Koupím si starýho mergla s dvoulitrovým naftákem a celá ekologie mi můe políbit prdel.
Ale uvidíme... třeba autobus dostane rozum a bude slouit mě a né já jemu.
PS: jetě dnes dolo k výměně mot. oleje po 5000km. a udělal jsem jen dobře. Takovej černej hnus neumělo udělat ani staré XMo. Je evidentně vidět, e se debilové v rajchu striktně dreli servisních intervalů výrobce. |
| |
| |