jruze
|
19.06.2014 07:47 -
Re: problém s převodovkou
|
|

|
citrus napsal(a): zdendo, od zaciatku to bolo o suchej prevodovke, gufere a oleji. Vsetko spolu suvisi. Ak je sucha prevodovka tak to mohlo ist von len kvoli netesnemu guferu a ak prevodovka zavija tak preto ze nema olej. Spomenul som to vyssie akurat som vymenou oleja myslel vymenu vadneho gufera plus naliatie noveho oleja (pravda, tochu nezrozumitelne som popisal ale pochopili sme sa). 
Na obhajobu servisaka by som povedal ze je to dost zriedkava zavada a mozno sa s nou este nestretol. A podla zvukov diagnostikovat zavadu moze byt tiez problem, jruze urcite potvrdi...
Akurat skoda ze vela servisakom chyba odhodlanie najst ine riesenie ako vymenu drahej suciastky 
Nebol by som taky mudry ale mal som skusenost a kreativnejsieho servisaka 
Pokud to měl servisák v dílně(a ne jen na ulici a skuební jízdu) tak v prvé řadě a pohledu na skříň musel vidět e je skříň od oleje a v takovém případě měl být výrok : teče z ní olej a asi je suchá - zkusíme dolít olej a uvidí se.-Tím se začíná - já ne bych řekl měnit bych kontroloval olej a asi bych tvrdil e to zřejmě nevydrí protoe je načatá s tím e je to buď a nebo - vyměnit se dá kdykoli.Tohle ta převodovka mohla udělat protoe to suché loisko se kouslo a protočilo se ve skříni - po schladnutí a namazání se začalo točit(to můe vydret dlouho nebo taky jen chvilku a začít znovu ale výměnit se dá opravdu kdykoli.(otázka je co bylo pro mechanika výhodnějí ) |
| |
| |