jruze
|
10.06.2014 21:15 -
Re: Antipollution system faulty - dieselové motory
|
|

|
fanek01 napsal(a): Snímač otáček klikové hřídele ? a tobě to háe chybu ? mě to v diagu ukazuje synchronizaci
Já se chytnu i stébla!! Fakt mě to u sere a zároveň děsí za měsíc dovolená cca.1500km . V citronu mi teď nabídli vymonkování čerpadla a odeslání do Brna na diagnostiku to se mi zdá u přehnané. Nebo máte někdo jiný názor? ten snímač není taková poloka to prubnu přítí týdem, kdybi ta zívada aspoň byla trvalá ale ona se objeví a zmizí po ni jen par nic neříkajících hláek z čeho, beru stále na jedné pumpě střední třídu
X7 - normálně zničeho nic začla kubat,jedna hláka za druhou,od EGR a po bůhví co a zdechla - následně se dala opět nastartovat - odříkala snad vechny hláky co dovede a jela dál - pokubávala a jela tuím v nouzy, druhý den a snad dalí dva- tři dny jak nová.Z uloených chyb nebylo co e by něco patně - asi po hodině různých testů a kontrol a měření hodnot najednou auto zakytalo a bez zjevných příčin zdechlo - objevilo se několik chyb na budíku a problém e diag jaksi nekomunikovala s ECU - po chvilce zase ve lo načíst auto OK a ne jsem se vzpamatoval tak opět - x krát překontrolováno a konzultováno s ,,poradcem" a rada snímač otáček a BSM od té doby auto OK alespoň co vím - první podezření bylo na BSI. |
| |
| |