xstepi
|
10.06.2014 20:51 -
Re: Nefunkční klimatizace / C5 III
|
|

|
jruze napsal(a): xstepi napsal(a): 1/ kde jste nali nejčastěji úniky u C5 III?
2/ je moný únik skrze hřídel kompresoru?
3/ dá se vymontovat výparník bez kompletní demontáe palubovky?
4/ dá se vymontovat chladič klimatizace bez demontáe nárazníku a pokud ne, je to sloitý ho sundat?
5/ víte o nějakém specializovaném servisu klimatizací v Praze a okolí kde jsou fakt ikovní a nechtějí jen vyměňovat díly za nové?
90% je KO kondenztor - na X7 běná věc u po 4.létech ivota.Jde ven bez demontáe nárazníku,je moné i přes kompresor(nepravděpodobné),výparník bez demontáe přístrojovky nelze,nejsme specializovaný servis na klima. 
Díky moc za radu. Dal jsem na Tebe a podíval jsem se na celý chladič tak, e jsem demontoval ventilátor. I bez UV-lampy viditelný flek. Chladič jsem vyměnil za nový od Valea a dal nové těsnící o-krouky. Zadní kovové víčko na ventilátoru jsem přestříkl bezbarvým lakem pro jistotu. Na chladiči jsou dva průměry. Na vstupu i výstupu jiný. Poté jsem nechal naplnit a zatím se to zdá být v pořádku. V posledních horkých dnech se mi tedy zdálo, e má klima nedostatečný výkon aby to uchladila, ale asi to tak bude normální...nebo ne snad?
Jinak já amatér jsem to měl přehozené za 6 hodin na dvoře s běným nářadím a cena chladiče mě vyla na 2600,-. |
| |
| |