jubileus
|
09.05.2014 19:32 -
Přední přepady / C5 I
|
|

|
Dobrý den, zjistil jsem při demontái nárazníku(abych namontoval denní svícení), e je v pravém blatníku mastná hadička . Vede od pístnice a mizí nahoře pod plasty. Před tím je jetě nastrčená na trubičce průměru 5mm, která má asi 1cm před koncem mírný krouek- aby asi hadička nesjíděla. V tom místě zesílení je vidět mírná prasklinka.
Hadici jsem otřel, omotal místo páskou a dal přes to hadicovou svorku. Ale budu muset OPRAVIT!!!
Ptal jsem se známého v Citroenu a říká přijeď -opravíme. Cena jedné hadičky asi 1900kč, za obě 5000.
Vím, není to a tak závratná cena ale přesto, asi budu muset stejně řeit časem dalí opravy HYDROsystému. Těch hadic je tam víc. A s jakým tlakem asi pracují by mě taky zajímalo.
A konečně moje prosba, jestli to u někdo řeil, jestli ji jde někde sehnat a za kolik -případně nadstavit a znovu připojit.
HLAVNĚ mě vak zajímá, jak bezpečně ODTLAKOVAT HYDROSYSTÉM C5 I BREAK a znovu zprovoznit. Prostě si to opravit doma. Případně na co si dát pozor, abych něco zbytečně nepokazil.
Na fóru jsem toho u přečetl mnoho ale nemohu narazit zrovna na tohle.
Zjistil jsem, e jde odtlakovat přes diagnostiku-to znamená , e potom i kdy auto stojí na kolech, dá se hadička montovat-nevím, proto prosím o radu. Odtlakoval bych raději manuálně--C5 I Break.
Jetě mě zajímá jestli jde jednodue -bez diagnostiky vypnout automatické rozsvícení světel.(zapojuji denní svícení).
Moc děkuji za Vae reakce. |
| |
| |