Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
63zdenda
01.05.2014 23:40 - Re: Koupě Citroenu C5
U??vate?
luta napsal(a):
tak ja mam 82tis km 2006 (protokoly z STK atd mám taky) a vepředu maj kotouče rantl z vnitřní strany...z venku nic a destičky už taky víc sjetý.jezdilo to asi dost městkej provoz a občas tahlo obytnej přívěs, ale brzdí to pořád dobře..to by mě pak zajímalo jaktože vám ty kotouče a destičky tolik vydrží

Ono s tou životností destiček a kotoučů se to odvijí od stylu jízdy,znám kluky,kteří drží plyn až ke křižovatce,kde dávají přednost a pak stojí na brzdách aby to dobrzdily,destičky mění každé dva roky totál sjetý,já ke křižovatkám dojíždím na neutrál,pak snižuji rychlost podřazováním a lehce dobrzdim,jak tvrdí kámoši auto má jezdit a né brzdit,jinak s tou rzí,když nastoupim do týdenní služby,auto umeju první den a šest dní stojí,tak po pár dnech stání jsou kotouče jak liška,než dojedu 40 km domů,jsou skoro čisté,v autobazarech se děje to samé,umejou,zaparkujou a auto stojí,proto bych se soustředil spíš na tloušku kotoučů než jestli jsou orezlé,zda mají vyryté drážky nebo jinak poškozené.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator