jruze
|
01.05.2014 21:04 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
luta napsal(a): tak ja mam 82tis km 2006 a vepředu maj kotouče rantl z vnitřní strany...z venku nic a destičky u taky víc sjetý.jezdilo to asi dost městkej provoz a občas tahlo obytnej přívěs, ale brzdí to pořád dobře..to by mě pak zajímalo jaktoe vám ty kotouče a destičky tolik vydrí
To má tak- já zase nechápu problém ručka - ja po 5.letech jedění a téměř nepouíváná ručky bez problému,na ostatních asi esti autech to samé a v dílně to řeím pořád. Kotouče to samé - házejí,iletky atd.. na svích autech jsem měnil jen ty na biturbu a to jsem nemusel - jen dvax jsem musel na Vectře po 200000 Praského provozu a na CX kdy jsem je přehřál brděním z 200Km/h a následně projel hlubokou loui.Ty zimermany co mám na biturbu najeto +- 10-15000Km(loni před dovčou) a jsou netknutý a desky také(jak kdybych je dal včera) a to brzdím sakra dost .
Jak tak jezdím prohlíet auta a je na novej kotoučích vdy zpozorním obzvá kdy uvádí okolo 120t nájezd (divím se e ty maskéry nenapadlo jezdit pro kotouče z bouraček)a jiné věci. |
| |
| |