Světlono
|
11.04.2014 21:58 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Tak já jsem rád za příspěvek od Rio11, protoe pokud má člověk benzín, tak o plynu určitě uvauje. Co jsem si tu k LPG načítal příspěvky, tak zas tak jednoduché to vdy nemusí být. Rio11 ty má plyn jaké značky? Ne, e bych se do zaplynovaného benzínu chtěl hned vrhnout. Ono 100kw výkonu a nějakých 190 Nm krouáku na tak těké auto není zas taková sláva, je to jen na takové rodinné popojídění, tah tam není. Mám ve svém momentálním autě - pozor řeknu sprosté slovo - Mondeu 107 kw a jako nic moc (kolik kw tam po letech provozu skutečně zbylo nevím) Není to zlé auto, ale u jsem proel genezí BX - XM - Xantia a hydraulika mi prostě chybí. Take to, e se poohlíím po C5 je přirozený vývoj. Nemám moc důvěru k nabídce autobazarů, spí si počkám a bude některý "klubák" prodávat svého mazla nebo si nechám něco doporučit a přivézt. Času dost, kdy to bude trvat půl roku, nic se nestane.
Načítal jsem si tady samozřejmě vechno co lo, v sekci o motorech je spousta popsaných závad, ale spí bych poádal o shrnutí zkueností uivatele po nějaké době provozu, tak jak to u pár kolegů udělalo a za tyto informace dík. |
| |
| |