| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Ceník pokut |  |
jruze
|
29.03.2014 21:21 -
Re: Ceník pokut
|
|

|
najk napsal(a): hele Jarouku, nech toho, vdy je v tom jetě něco jiného, kdyby za kadé krábnutí brali poldové ŘP, tak je republika lépe průjezdná.... čo bolo to bolo, terazky keď som rentiérom to vidím inakie, jinak pánové poldové jsou taky občané ČR a kdy je mezi řidiči X blbců, tak prostě ze statistického hlediska se musí najít i u poldů. Kdy pánové houby znáte na co máte právo, bohuel znáte jenom tzv. práva, otvírate si drky na poldy, hned jak otevřete okénko u auta, dáváte poldovi hned na jevo, e je blbec, e vás otravuje, a věřte tomu, e někdy stačí i ty vae kyselé ksichty.... za 37 let jsem platil pokutu a resp. jsem byl kontrolován asi 3x, jednou stání na zákazu... moje vina pokuta 10,- korun, a 1x kdy bylo pátrání po Kájinkovi a 1x fotečka někde na MOravě pěkně asi v zastávce za obcí o 15km více. Nechcete mít problémy s poldy, tak dodrujte pravidla a zákon, i kdy vás to můe kakat, e nějaká rovina a nikde nic a je tam 5 km/hod, tak vás to neopravňuje tuto značku poruovat, nikdy nevíte proč to tam někdo schválil a umístnil. Nelíbí se vám to? Tak si dejte stínost na dopravní odbor Národního výboru..... Tony  zdraví vás bývalý polda a dnes vámi oblíben mazač 
Přísahám e nebylo nic víc nic méně ne jsem napsal dokonce původní debata byla jak odemne tak od řidiče e na to kalem a pojedeme dál - ve rozpoutal polda spolujezdec a potom já kdy přijeli jejich kolegové a začli e jsem to zavinil(řekl jsem to si děláte prdel e to budete řeit vi) no a u to začalo (asi 30. lidí z hospody do nich z toho asi osm kteří stáli před hospodou) nače tam bylo do dvaceti minut asi 6.-8. aut a následně policajtka z inspektorátu a ta na mne jestli to auto u stálo při kontaktu nebo jetě jelo? řekl jsem e nevím e jsem byl rád e jsem se jim vyhnul a e oni jednoznačně nacoubali do mé jízdní dráhy - také tvrdila mou vinu - no závěr byl pan kapitán Pudil(zástupce éfa správního oddělení) s poznámkou e jestli to bude řeit on tak jsem bez ŘP jestli kolegině dostanu pokutu - ztratil jsem jistotu v úspěch a řekl e ne abych byl bez not tak jsem to reději zavinil - no to zase nasralo jeho a bylo.To je ve nepotřebuji si hrát na ublíeného je to deset let - je to pryč. |
| |
| |