| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Ceník pokut |  |
Tony_Z
|
28.03.2014 14:02 -
Re: Ceník pokut
|
|

|
vseved napsal(a): To TonyZ: Stalo se 14.5.2010. Jízda v obci - překročení rychlosti o méně ne 20km. Na místě 1000,-- a 2 body. Měl jsem u sebe asi 800,- a kartu, tak to lo do správního řízení.
Aby to lo do správního, tak jsi musel vyjádřit zásadní nesouhlas s přestupkem (a u z jakéhokoliv důvodu) - jinak bys dostal blokovou pokutu na místě nezaplacenou a k tomu sloenku na těch 1000kč.
To jestli má u sebe peníze nebo ne je úplně jedno... - take jsi se do správního musel poslat sám.
Tento způsob, jakým se některé obecní policie ivily (- větinou ty malé obce si hráli na erify), jsi sám napsal PČR svým způsobem utnula - ve chvíli, kdy dostala od zákona tuto příleitost. Nakonec jsi napsal, e ji jsou jen dva a chodí pěky. Tudí tento neduh společnosti, kdy se zákony prosazují dosti pedantským způsobem byl vyřeen a nyní to je ok. Jak jsem psal, hóóódně dlouho jsem neviděl nikoho měřit na výjezdu nebo příjezdu z/do obce.
Píe se rok 2014 - řete proto prosím současné problémy a nevytahujte něco, co je ji hotové.
V roce 2025 přece také nebude nadávat na obecní policii proto, e tě v roce 2010 pokutovala za přestupek, který jsi spáchal (avak jeho nebezpečnost pro okolí byla minimální). |
| |
| |