HELLMUT
|
22.03.2014 15:17 -
Re: Letní pneu na C5
|
|

|
Já po dlouhém laborování u netu jsem v pátek objednal Hankook Ventus Prime 2. 4.gumy za 9400.- tak uvidím. Myslím ,vzhledem k tomu jak já jezdím ,e jediné o čem zde pak budu moc referovat bude výdr. Té se trochu bojím ale uvidíme.Činu jsem riskovat nechtěl bude to stejné jako vechny levné čínské věci a na Michelin se mi 5000.- připlácet nechtělo.
Ty testy jsou pokadé jiné,jednou Michelin první jindy zase estý.
Jediná asi stoprocentně ověřená věc bude e Michelin dlouho vydrí.
Ostatní je subjektivní.Četl jsem recenze na nějakých anglických stránkách(teď koukám, e to jsou ty co je tu ten link s testy brdění,kdy se klikne na tu gumu , tak k tomu lidi píou své názory) na ten můj Hankook. Jeden člověk napíe jak jsou boí a dalí, e se na nich vůbec nedá jet...(těch bylo ale méně)
Já jezdím tak, e vůbec nepoznám jak tady píete, e zimní v teplu nesedí. Mám je zatím na autě a ničeho jsem si neviml. Prostě do zatáčky jedu tak jak cítím e bych měl.Na ádné řezání si netroufám a ani mě to nebaví.
A vemte si jak ve vech testech dopadá Citroen a stejně ho milujeme Pochybuju e testování gum bude výrazně jiné ne testování aut...
Prostě na normální standartní gumě by se člověk ,pokud jezdí normálně neměl zabít.Ostatní je pro Sebastiena Loeba... |
| |
| |