63zdenda
|
19.03.2014 18:12 -
Re: Spotřeba - veobecně
|
|

|
Tak váení,do teďka jsem se bavil a smál se reakcím,ale pro to jsem svůj příspěvek nepsal,čekal jsem spíe diskuzi typu-jo,je to normální,párkrát jsem to na krátkej úsek také dal,mimo jine zde jeden člen toto potvrdil,dalí tři v SZ se té přiblíily k této hranici,o chválení a předvádění opravdu nelo,kdy ve zpětně přečtu,tyto váně ste si vyvolali samy,kdo z vás se ptal za jakých povětrnostních podmínek,v jakém terénu zda kopce či rovina,v jakém stavu pneu,filtry a dalí věci,které na toto mají vliv,ani jeden z vás,udělali ste si závěr podle svého,nic ste si nezjistily a místo aby ste se zaměřily na místní rejpaly typu nevěřim,to se nedá potřebuje se pochválit,kamenujete toho,kdo to napsal z jiného důvodu,ne ste si udělali závěr samy,v mnoha vláknech je to dost podobné,vdycky se peskuje ten,kdo něco napsal v dobrém úmyslu,ne to pár jedinců celé otočí a větina se toho okamitě a rádo chytne,u jsem se k tomuto nechtěl vracet,ale dělat ze mně blbce a vychloubače,to u je trochu moc,klidně u můete mazat,dávat vystrahy nebo vyloučit,to u není k smíchu ale k pláči.Jetě dodám,ádná eko jízda se rozhodně nekonala,50 obec,90 mimo obec,kdy tak píete,samozřejmě to také víte,na závěr-milujte se a mnoste se.Vá vychloubač. |
| |
| |