Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Spotřeba - všeobecně
63zdenda
19.03.2014 18:12 - Re: Spotřeba - všeobecně
U??vate?
Tak vážení,do teďka jsem se bavil a smál se reakcím,ale pro to jsem svůj příspěvek nepsal,čekal jsem spíše diskuzi typu-jo,je to normální,párkrát jsem to na krátkej úsek také dal,mimo jine zde jeden člen toto potvrdil,další tři v SZ se též přiblížily k této hranici,o chválení a předvádění opravdu nešlo,když vše zpětně přečtu,tyto vášně ste si vyvolali samy,kdo z vás se ptal za jakých povětrnostních podmínek,v jakém terénu zda kopce či rovina,v jakém stavu pneu,filtry a další věci,které na toto mají vliv,ani jeden z vás,udělali ste si závěr podle svého,nic ste si nezjistily a místo aby ste se zaměřily na místní rejpaly typu nevěřim,to se nedá potřebuje se pochválit,kamenujete toho,kdo to napsal z jiného důvodu,než ste si udělali závěr samy,v mnoha vláknech je to dost podobné,vždycky se peskuje ten,kdo něco napsal v dobrém úmyslu,než to pár jedinců celé otočí a většina se toho okamžitě a rádo chytne,už jsem se k tomuto nechtěl vracet,ale dělat ze mně blbce a vychloubače,to už je trochu moc,klidně už můžete mazat,dávat vystrahy nebo vyloučit,to už není k smíchu ale k pláči.Ještě dodám,žádná eko jízda se rozhodně nekonala,50 obec,90 mimo obec,když tak píšete,samozřejmě to také víte,na závěr-milujte se a množste se.Vᚠvychloubač.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator