Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zimní pneumatiky - netechnické povídání a zkušenosti
Tony_Z
19.03.2014 12:54 - Re: Zimní pneumatiky - netechnické povídání a zkušenosti
Za?iato?n?k
Toto vlákno mi připomíná vlákno o všeobecné spotřebě.

Tak se také pochlubím. Najeto 2000km po městě včetě jednoho výletu po okreskách 230km. Vraníky zachovaly výšku vzorku, celkem jsem s nima spokojen, ale už se těším, až nasadím gumy při kterých si nebudu připadat jak v metru. To je ten nejtypičtější zvuk, jakým bych ho popsal, prostě Vraníky vydávají zvuk metra, kdo se s tím smíří, ten je spokojenej. Já se smířil na zimu, ale na léto tam musí jít něco jiného. Protože, když hukot kol přehluší motor (2.0 16V xsara), tak je prostě hučák.

Takže může mě každý poslat do ***píp***, ale už mi nikdo nemůže říct, že jsem vraníky nezkusil. Napsal jsem jen a pouze zjištěná fakta. Na kolem komín auto bych si je za ty prachy koupil znovu(rozdíl 900kč za Vraníka nebo 2000Kč za Goodyear při rozměru 195/55/15). Ale na atuo, co má jezdit každodenně a někam daleko, tak to nikdy, to bych musel být nahluchlý, pak by to bylo jedno, takhle bych se nahluchlým stal, ten monooní metrozvuk by byl při delší cestě prostě zničující.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator