jruze
|
15.03.2014 07:53 -
Re: Auto se nezvedá
|
|

|
Gloofish
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break Počet příspěvků: 1
Ahoj, omlouvám se pokud to tu někde je, ale nepovedlo se mi to dohledat. Mám problém s hydroaktivem, občas el, občas ne, teď jde pouze při vypnutem motoru. Pokud je motor zapnutý, nastavím polohu, na displeji se ukáe, ale auto se nehne, vypnu motor, zamknu a auto jde do mnou nastavené polohy. Automatické zvedání např. při naloení kufru taky nejde. Pokud nastavím vysokou polohu a jedu víc jak 10km/h auto neklesne a jede pořád nahoře. Netuíte někdo co s tím? Auto mám chvilku, tak nevím. Díky
Pravda jetě jsem se s tím nesetkal.
Ale čistě teoreticky a logicky : pokud stojí na brzdě tak hydraulika nereaguje - pustí pedál a zvedne se.
Pokud se po příkazu ke zvedání neobjeví překrtlé autíčko tak systém nezaznamenává chybu.
Pokud začne reagovat a po vypnutí klíčku tak jediná zmněna která nastane je e není napájen okruh brzd - ty fungují jen přes klíček.Jen teoreticky od PC by to mohl blokovat tento okruh - spínač, kabelá,BSI,elektronika BHI.U C5I jsem několikrát řeil prodřenou kabelá pod pravím světlem (svazek od BHI a světla)- lusuje do kostry. |
| |
| |